Ohjeet kesän lasipäivän myyjille

Lasipäivä on suomen suurin vintage-lasin myyntitapahtuma

Aika:

LA 10.6.2023 klo 10-15

Paikka:

Myyntipaikka on noin 290 – 320 cm leveä ja sijaitsee Suomen lasimuseon piha-alueella. Tehtaankatu 23, Riihimäki

Paikkakartta:

Myyntipaikkoja on noin 105. Huom! joitain aikaisempien vuosien paikkoja on poistettu kokonaan. Katso paikkakartta tästä.

Tapahtuma:

Paikkoja on hyvä saapua rakentamaan hyvissä ajoin lauantaina aamulla, että voit ajaa myyntipaikallesi autolla ja purkaa lastin. Klo 8-9 paikkeilla joudumme jo sulkemaan autoliikenteen alueelle, kaikkien turvallisuuden takaamiseksi. Ennakkoon varatut ja maksetut vuokrapäydät viedään suoraan myyntipaikoille. Tapahtuma avataan klo 10, mutta innokkaimpia asiakkaita on jo liikkeellä yhdeksältä.

Ravintola Klaasin kahvimyynti, vessat ja museon vessat pyritään avaamaan klo 8 mennessä. Tänä vuonna tapahtuman ruokatarjonta paranee, kun paikalle tulee kaksi uutta ruokapalveluiden tarjoajaa: Soppatykki lohikeittoineen sekä Thai-wokki kioski, mistä saa sekä kanawokkia että kasvisruokaa.  

Lasimuseon ystävät yhdistyksen infopöytä avataan klo 8:30 mennessä ja yhdistyksen jäsenet voivat noutaa tuoreen Lasin vuosikirjan. 

Ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen info@slmy.fi, jos sinulla on jotain kysyttävää myyntipaikastasi tai muista tapahtumapäivän järjestelyistä.

Myyntipaikan varaaminen:

KAIKKI MYYNTIPAIKAT ON VARATTU TÄYTEEN
Ilmoitamme myyjille paikkanumerot noin viikko ennen tapahtumaa.

Myyjän tulee olla Suomen lasimuseon ystävät yhdistyksen jäsen ja vuoden 2023 jäsenmaksu maksettuna.

Paikkavarauksen voi tehdä vain verkkolomakkeella, Ilmoittautumislomake on avoinna viimekesänä myymässä olleille 15.–26.3.2023 (avautuu klo 9). Jos sen jälkeen on vielä paikkoja vapaana, uudet myyjät voivat ilmoittautua 27.3. alkaen.

Lasintekijöille annetaan 10 ilmaispaikkaa. Myös lasintekijöiden ilmoittautuminen tapahtuu samalla lomakkeella 15.3.2023 alkaen.

Myyntipaikan hinta on 80 euroa, eikä se sisällä pöytävuokraa. Myyjillä kannattaa olla mukana omat myyntipöydät, mutta yhdistyksellä on muutama pöytä, joita annetaan korvausta vastaan käyttöön.