Suomalaisen lasin vuosikirja

Suomen lasimuseon ystävät ry:n arvostetuin jäsenetu on Suomalaisen lasin vuosikirja. Vuosikirja on yksi yhdistyksen tavoista toteuttaa missiotaan eli edistää suomalaista lasikulttuuria tekemällä alan toimijoita ja lasimuotoilua tutuksi. Kirja kokoaa yksiin kansiin muun muassa yli lasintekijöiden uusia teoksia. Kirjan artikkeleissa syvennytään myös esimerkiksi keräilijöiden uuteen sukupolveen.

Korkeatasoinen kirja toimitetaan vapaaehtoistyönä, rakkaudesta lasiin. Jäsenistössämme on paljon asiantuntijuutta ja olemme todella iloisia, että voimme jakaa sitä eteenpäin näin upealla tavalla.

Etsitkö tiettyä aihetta? Tästä linkistä löydät koosteen kaikkien julkaistujen vuosikirjojen sisällysluetteloista ja voit sieltä hakusanalla (CTRL-F) etsiä tietoa.

Nouto

Suomalaisen lasin vuosikirja 2024 julkaistaan kesäkuussa 2024.

Suomalaisen lasin vuosikirja 2023 on julkaistu kesäkuussa Lasipäivässä. SLMY ry yhdistyksen jäsen voi jäsenkorttia näyttämällä noutaa kirjan 15.10.2023 mennessä maksutta Suomen lasimuseon kassalta tai näistä noutopaikoista: Astialiisa (Runeberginkatu 59, Helsinki) ja FiftySixty (Puutarhakatu 11-13, Turku).

Postitus

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta noutaa kirjaasi, voit ostaa postituksen hintaan 12 €. Voit samalla tilata myös muita kirjoja. Kirjatilaukset sähköpostitse sihteeriltä: info@slmy.fi

Suomalaisen lasin vuosikirja 2018

Suomalaisen lasin vuosikirja 2017

Suomalaisen lasin vuosikirja 2016

Suomalaisen lasin vuosikirja 2015

Suomalaisen lasin vuosikirja 2014