Suomalaisen lasin vuosikirja

Suomen lasimuseon ystävät ry:n arvostetuin jäsenetu on Suomalaisen lasin vuosikirja. Vuosikirja on yksi yhdistyksen tavoista toteuttaa missiotaan eli edistää suomalaista lasikulttuuria tekemällä alan toimijoita ja lasimuotoilua tutuksi. Kirja kokoaa yksiin kansiin muun muassa yli lasintekijöiden uusia teoksia. Kirjan artikkeleissa syvennytään myös esimerkiksi keräilijöiden uuteen sukupolveen.

Korkeatasoinen kirja toimitetaan vapaaehtoistyönä, rakkaudesta lasiin. Jäsenistössämme on paljon asiantuntijuutta ja olemme todella iloisia, että voimme jakaa sitä eteenpäin näin upealla tavalla.

Nouto

Suomalaisen lasin vuosikirja 2023 on julkaistu kesäkuussa Lasipäivässä. SLMY ry yhdistyksen jäsen voi jäsenkorttia näyttämällä noutaa kirjan 15.10. mennessä maksutta Suomen lasimuseon kassalta tai näistä noutopaikoista: Astialiisa (Runeberginkatu 59, Helsinki) ja FiftySixty (Puutarhakatu 11-13, Turku).

Postitus

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta noutaa kirjaasi, voit ostaa postituksen alla olevasta linkistä. Postikulut 12 € Postin tai Matkahuollon automaattiin toimitettuna. Jos haluat ostaa samalla useamman kirjan, valitse alla olevasta valikosta summa 12 € + lisäkirja. 

Jos haluat kirjan toimitettuna kotiovellesi, postikulu on 17 €. Posti saattaa siitä huolimatta viedä paketin postitoimistoon, mikäli paketin vastaanottaja ei ole paikalla ja/tai postilaatikkoon ei mahdu pakettia. 

Suomalaisen lasin vuosikirja 2018

Suomalaisen lasin vuosikirja 2017

Suomalaisen lasin vuosikirja 2016

Suomalaisen lasin vuosikirja 2015

Suomalaisen lasin vuosikirja 2014