Kategoriat
Ajankohtaista Tapahtumat

Löytöpöytä 21.1.2023

Tuo lasiaarteesi myyntiin löytöpöytään. Yhdistyksen jäsenenä sinulla on mahdollisuus myydä lasiesineitä SLMY:n pyörittämässä löytöpöydässä.

Tuo esine meille, ilmoita haluamasi hinta ja SLMY hoitaa myynnin puolestasi. Mitä sinä voisit myydä Löytöpöydän kautta?

Tuo lasiaarteesi myyntiin!

LÖYTÖPÖYTÄ ON TÄYTEEN VARATTU

Löytöpöytään esineiden vastaanotto on perjantaina 20.1.2023
Esineitä vastaanotetaan myyntiin Lasipäivää edeltävänä päivänä klo 12 – 16 Lasimuseon luentosalissa. Niin pitkään kun pöydässä tilaa riittää, pitkänmatkalaisille varaamme mahdollisuuden tuoda esineitä myös tapahtumapäivän aamulla, lauantaina klo 9-9:30. Jos tuot tuotteita vasta aamulla, varaa aika tekstiviestillä numerosta: 0443630959.

Yhdistyksen jäsenenä voit myydä lasiesineitä SLMY:n pyörittämässä löytöpöydässä talven Lasipäivän yhteydessä 21.1.2023. Löytöpöytä on kätevä tapa tuoda myyntiin muutama arvokas esine. Näin toimimalla et tarvitse erillistä myyntipöytää, eikä sinun tarvitse huolehtia myynnistä. Tapahtumaan odotetaan satoja lasista kiinnostunutta kävijöitä, joten esineesi tavoittavat suuren määrän potentiaalisia ostajia.

Jos sinulla on paljon myytävää ja haluat itse huolehtia myyntityöstä, silloin suosittelemme oman myyntipöydän varaamista.

Voit tuoda myyntiin 1-5 esinettä. Yksittäisen esineen tai esineryhmän/lasiston myyntihinnan tulee olla vähintään 100€. Esineiden tulee olla ehjiä ja muutenkin hyväkuntoisia (todellisten harvinaisuuksien kanssa voidaan tehdä poikkeus).

Löytöpöydästä ostettiin viime kerralla erityisesti värikästä modernia lasia -50 luvulta lähtien. Nyt on kysyntää mm seuraavien taiteilijoiden tuotteille: Kaj Franck, Oiva Toikka, Heikki Orvola, Kerttu Nurminen, Nanny Still, Helena Tynell, Aimo Okkolin, Timo Sarpaneva, Tapio Wirkkala.

Esineet voit hinnoitella itse ja halutessasi voit kysyä mielipidettämme esinettä tuodessasi. Suosittelemme asettamaan hinnan maltilla, jotta mahdollisimman moni esine löytää uuden omistajan. Esineet kannattaa myös puhdistaa/pestä ennen niiden tuomista.

Myyntitoimeksianto

Voit nopeuttaa tavaroiden tuomista tulostamalla ja täyttämällä myyntitoimeksianto -lomakkeen etukäteen, mutta täytämme lomakkeen mielellämme myös paikanpäällä.

Kulut ja myyntien tilitys

SLMY ottaa myydyistä esineistä 10 % myyntipalkkion. Myymättä jääneistä esineistä ei aiheudu myyjälle kuluja. Esimerkki: Myydystä 200€ arvoisesta esineestä myyjälle jää 180€ ja yhdistykselle 20€. Myydyt tuotteet tilitetään myyjän pankkitilille viimeistään kahden viikon kuluessa, eli 6. Helmikuuta mennessä.

(Lasintekijöiltä ja Lasipäivän vapaaehtoisilta ei veloiteta myyntipalkkiota)

Myymättä jääneet esineet

Myymättä jääneet esineet tulee noutaa Lasipäivän päättyessä klo 14:00-15:00, ellei muuta ole sovittu esineiden jätön yhteydessä. Tämä sen vuoksi, että yhdistyksellä ei ole mahdollisuutta tai tiloja varastoida esineitä Lasipäivän jälkeen. Halutessasi voit kuitenkin lahjoittaa myymättä jääneet esineet myös yhdistykselle, jolloin ne myydään myöhemmin yhdistyksen hyväksi.