Kategoriat
Vuosikirja

Suomalaisen lasin vuosikirja 2022

Vuosikirja kokoaa yksiin kansiin lasintekijöiden uusia teoksia sekä kiinnostavia tarinoita lasista ja lasitaiteen maailmasta.

Lasin vuosikirja -sarjan 9. osa.

Suomalainen design on erityisesti tunnettu lasitaiteesta, joka niitti mainetta ja kunniaa etenkin suomalaisen muotoilun kulta-aikana. Vahva perinne elää Suomessa ja kiinnostaa sekä kotimaassa, että kansainvälisesti.

Tämä korkeatasoinen kirja toimitetaan vapaaehtoistyönä, rakkaudesta lasiin. Suomen lasimuseon ystävät yhdistyksen jäsenistössä on paljon asiantuntijuutta ja olemme todella iloisia, että voimme jakaa tietoa eteenpäin näin upealla tavalla.

Suomen lasimuseon ystävät ry:n kustantaman kirjan ovat toimittaneet Jyrki Kippola, Satu-Lotta Peltola, Iivari Viilomaa ja Jyrki Winter. Graafinen suunnittelu: Maara Kinnermä.

Yhdistyksen jäsenet saavat kirjan jäsenetuna maksutta (liittymisvuodesta alkaen). Kirjaa myydään mm. Suomen lasimuseon myymälässä sekä muilla jakelupisteillä hintaan 20 €.

Jäsen: Muista noutaa kappaleesi 23.10.2022 mennessä. Ota mukaan sähköinen jäsenkorttisi.

Jakelupisteitä on kolme:

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta noutaa kirjaasi, voit ostaa postituksen. Postikulut 12€ (suomeen). Jos haluat ostaa samalla useamman kirjan, se on mahdollista samalla lomakkeella. Postituksesta Suomen ulkopuolelle voi sopia erikseen sihteerin kanssa: info@admin