Kategoriat
Myyjille

Myyntipaikat

Suosittelemme myyjiä tulemaan paikalle alkaen noin klo 7 ja viimeistään klo 9. Tapahtuman virallinen aloitusaika on klo 10, mutta aikaisempinakin vuosina jo klo 9 on ollut runsaasti asiakkaita paikalla.

Saapuessasi voit suoraan aloittaa paikkasi valmistelun. Tarvittaessa tapahtumatuottaja Teemu Anttila opastaa oikealle paikalle. Myyntipaikkoja on lasimuseon asfaltoidulla piha-alueella, käytävien varrella sekä puistoalueen nurmikolla. Myyntipaikoille voit ajaa autolla. Paikoille 32 – 68 ja 101-108 suosittelemme ajoa sisääntuloportin jälkeen oikealle museon takapihan kautta.

Auto on siirrettävä tavaran purkamisen jälkeen välittömästi yläpihan paikoitusalueelle. Auton saa jättää oman myyntipaikan taakse vain, jos on tilaa ja se ei häiritse naapurimyyjää.

Myyntipaikkojen leveys noin 300-320 cm ja ne ovat merkitty numeroin. Paikkojen summittaisen sijainnin löydät myyntipaikkakartasta. (sitten kun tämän vuoden versio on tehty) Katso paikkakartta.

Myyntipaikkarivien väliin jäävä ajo- ja kävelyalue toimii myös mahdollisena pelastustienä. Sen vaatima minimileveys on 3 – 3,5 metriä.

Ravintola Klaas avaa ovensa klo 8 mennessä, jolloin pääsee wc:hen.
Pyrimme siihen, että museon aulan wc:hen pääsisi myös. Ravintolan edessä oleva alue kalusteineen on aidattu vain ravintolan käyttöön ja heille tulee siihen mm. makkaranpaistopiste. Tapahtumaan tulee myös pop-up ruokapalveluita.

Tapahtuman ilmoitettu lopettamisaika on klo 15 ja on suotavaa, että ennen sitä ei aleta pakkaamaan tavaroita, jos alueella on vielä asiakkaita. Jos asiakkaat kaikkoavat esim. sadekuuron vuoksi, niin silloin tapahtuma voi päättyä aikaisemmin.